係交友APP約左一個任職ibank 既女仔第一次見面 你知道第一印象有幾緊要,但你又預左係自己出,食完餐飯都未必得手架。所以環境食物要夠出,但又不能夠太貴啊!TOWNHOUSE 黎過幾次,可以講熟哂架步 起碼知道合埋眼亂咁點埋單唔會嚇死你女仔第一次黎到望住個夜景,再望下靚到爆既食物飲品我覺得佢都無乜時間望下我個樣係點,或者發現我係APP 個PROFILE PIC 比真人CHOK 萬倍。傾下傾下原來佢只係做緊INTERN 既大學妹妹,仲原來佢都黎過幾次,好彩佢話呢度都係佢飛弗 好,入正題,飲品食物係真係有用心既 飲左杯碟豆花特飲,橋唔怕舊,最緊要受,BABE 好識俾反應,WOW THATS CUTE。係咁多,唔知OPENRICE 會唔會批 你要知道,賤男BOND 食野,醉翁之意不在酒啊

2016-11-30