2005-06-17 16 瀏覽
20050616 2pm中午時分, 拜託友人A小姐辦點事順便食lunch. 本來約好1pm, 我遲到, 搞搞下變2pm, 真係唔好意思. 見面時在街上很有點狼狽, 快步行搵間野坐低先傾. 經過呢度, 見門面OK, 就走入o黎唔諗咁多.2人食-* 我食- set lunch, 吉列魚柳拼豬扒+薯菜, 有餐湯+餐飲, 羅宋湯好似茄汁煮o既咁樣, 又辣. 主菜就OK, 茶記quality. * 朋友食- 腿蛋治烘底* 朋友食- 凍啡, 朋友話比一般茶記好飲, 但係如果coffee shop quality 計就唔得wor. 比上不足, 比下有餘咁lor.環境深水步o黎講算好唔錯. 起碼光猛企理又有大電視.侍仔全部企埋一邊吹水唔知做咩. 同埋無咩禮貌.埋單$70. OK.
20050616 2pm

2人食-
* 朋友食- 腿蛋治烘底

環境深水步o黎講算好唔錯. 起碼光猛企理又有大電視.

侍仔全部企埋一邊吹水唔知做咩. 同埋無咩禮貌.

埋單$70. OK.