又試新野, 呢到平日都好多人排隊。一直以為係食韓式甜品, 今次先知原來係健康飲食為主。主打生酮飲食, 字面意思係會產生酮體的飲食,係種高脂肪,高蛋白質,極低碳水化合物既飲食模式。特色係令身體缺乏碳水化合物,強迫身體燃燒脂肪而非碳水化合物。無論係平時主張健康飲食, 定係間唔中想體驗下, 都可以黎試試。WASABI 芝士波 $42口感係芝士魚蛋, WASABI味唔重, 不過芝士控一定鍾意!牛肝菌IMPOSSIBLE 肉碎闊條麵 $118好香~~ 牛肝菌不輪香定味都咁出色, 闊條麵有咬口唔會太淋素雞肉串新野, 口感好真實, 個醬都好香, 同平時D串燒一樣, 如果唔習慣太素可以試試 生酮防彈奶昔 (牛油果可可粉杏仁奶)   $68千祈唔好期望佢係好甜個種奶昔, 口感似, 不過一D都唔甜㗎, 不過正因為唔重糖, 所以佢既牛油果同杏仁奶味都好清香, 係另一種感覺!鐵觀音綠茶芭菲配布甸  $88最後加個甜品, 食得咁健康, 罪惡感都冇晒~

WASABI 芝士波 $42

牛肝菌IMPOSSIBLE 肉碎闊條麵 $118
好香~~ 牛肝菌不輪香定味都咁出色, 闊條麵有咬口唔會太淋

素雞肉串

生酮防彈奶昔 (牛油果可可粉杏仁奶)   $68

鐵觀音綠茶芭菲配布甸  $88
最後加個甜品, 食得咁健康, 罪惡感都冇晒~