2022-08-20 56 瀏覽
今日收工又唔太餓,聽同事推薦去左食沙律。呢度的三文治配搭款式多,而且新穎多變,適合不同人士嘅需要同選擇。而且在包裝上都見佢地用盡心思,會將三文治切半用紙包好再入盒,方便快捷,仲唔會整污糟地方,易入口。自選沙律有分S及L,S可任選4款,L可選5款配料,自由配搭,既可啖啖肉,亦可食得清淡健康,係輕食的好選擇。餐牌中配搭選擇多,共有28款配料,吞拿魚塊、德式烤豬手、烤雞肉、水煮蛋。素食有紅腰豆、杏仁片馚烤豆腐、鷹嘴豆及烤核桃等。醬汁亦有6款選擇,仲有意大利黑醋,選擇多樣化,沙律菜亦有好多款,真係樣樣都好想試!最後我地分別揀左兩個自選沙律及一份春川斗辣鐵板三文治,賣相佳,份量充足,價錢實惠,誠意之選。自選沙律S:烤豆腐、烤雞肉、吞拿魚塊和西蘭花健康又飽肚,烤豆腐烤完仍保留淡淡的豆香,唔乾身,好好食。雞肉亦好軟腍,配上足料吞拿魚,實在好滿足!自選沙律S:烤雞肉、豬手、車打芝士、水煮蛋德式烤豬手,唔會好咸,味道口感一流,一定要試!鐵板三文治,層次豐富,香軟脆邊,大愛💗
素食有紅腰豆、杏仁片馚烤豆腐、鷹嘴豆及烤核桃等。
自選沙律S:烤豆腐、烤雞肉、吞拿魚塊和西蘭花
自選沙律S:烤雞肉、豬手、車打芝士、水煮蛋
德式烤豬手,唔會好咸,味道口感一流,一定要試!
鐵板三文治,層次豐富,香軟脆邊,大愛💗
鐵板三文治
2022-08-20