2020-04-11 460 瀏覽
疫情之下,朋友約我黎呢度傾下,貪佢有outdoor seat, 安全D。本身我都住元朗,平時行開都無為意呢間小店,今次就試下啦。一坐下睇到個menu, 即時嚇一嚇,百幾蚊食塊豬扒加幾舊薯菜,唔講我以為去左西貢,不過可能好好味,都無計啦。入到舖入面點餐,一對好後生既疑似情侶看舖,我加多廿幾蚊叫杯凍啡,我話唔要糖但要奶,佢話佢自己做精品咖啡,一般都無糖無奶,我真係學到野,同時又好其待佢杯咖啡。嘢食上得都算快,10分鐘到就黎齊,杯咖啡我唔落奶試一試,又無乜特別,同我平時去7仔買燒賣加幾蚊杯咖啡無乜分別,所以唸都無唸就落埋奶,不過不失,跟餐加22蚊杯我覺得唔值。上主菜,一塊一個女仔拳頭咁大既豬扒加D菜0係隔離,味道不過不失,但就一定唔值百67蚊一個餐。算啦,食過就算。