👩🏻‍🍳尋魚記🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️平時唔食魚嘅我,因為近年興起食酸菜魚都令我多食左好多魚🐟,上次媽媽壽宴仲食多左一種魚類菜式,就係松子魚🐟,今次食過返尋味,去尋魚記尋松子魚🍴🍽松子菊花魚🍽乾煸福花菜🍽️砂鍋花膠雲吞雞🍽️上海小籠包🍽️川北麻辣粉皮餐廳服務態度好好,好細心,係識主動留意客人需要嘅,呢點已經增加我再次光顧嘅機會👍🏻上菜速度快,同朋友傾幾句就上左涼菜、雲吞雞,跟住熱辣辣小籠包都即刻上桌,我咕咕肚仔大叫開心🥳。「魚鮮,就好吃。」係尋魚記嘅slogan ,下次我會試佢嘅酸菜魚系列,再試佢嘅魚鮮味😋📍地點:屯門V city一樓L1-10號舖#hkfood #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodblog #hklifestyle #foodstagram #instafood #foodoftheday #hkiger #hkeat#hkig #foodie #hkfoodpic #hkrestaurant #相機食先 #香港美食 #followme #followmetasting #屯門探店 #屯門美食 #
👩🏻‍🍳尋魚記🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️

🍽松子菊花魚
🍽乾煸福花菜
🍽️砂鍋花膠雲吞雞
🍽️上海小籠包
🍽️川北麻辣粉皮

📍地點:屯門V city一樓L1-10號舖

#hkig #foodie #hkfoodpic #hkrestaurant #相機食先 #香港美食 #followme #followmetasting #屯門探店 #屯門美食 #屯門探食 #尋魚記 #松子魚 #雲吞雞 #小籠包 #vcity