2020-01-10
下午2點去既時嘅,入面已經冇晒位,所以呢就喺出面等,好彩係排第一個,等咗大概20分鐘就有得入去啦,但係手工麵包已經賣晒,唯有下次再試佢嘅手工麵包!今次就叫咗兩款all day breakfast 試吓,食物方面呢,整體來講,講真唔算好特別,我最欣賞嘅呢就係佢嘅細bagel,同平時嘅麵包唔同,佢食落去感覺好實在,唔會好似食緊空氣咁樣,bagel軟林林超好食,搞到我更加想試吓佢其他嘅手工麵包!另外呢,我哋都叫咗個炒蛋toast, toast外面嘅皮好趣二入面嘅麵包呢亦都好軟熟,配埋炒蛋味道真係唔錯,個人來講都幾鍾意,但係兩個人食左all day breakfast再加呢個toast真係有啲飽!飲品方面呢,我自己呢就試咗earl grey chocolate ,而友人呢就叫咗matcha latte! 伯爵茶朱古力方面呢,飲品都有小小嘅伯爵茶味,但係整體來講呢都係偏淡嘅!matcha latte 賣相呢就非常靚啦!如果想食佢嘅手工麵包,下次一定要再早啲來時!
如果想食佢嘅手工麵包,下次一定要再早啲來時!