呢間餐廳d野真係好好味, 我同朋友成日都去食價錢又唔貴, 三人套餐都係$368 only!!! 有魚又有菜~抵三人套餐:-蝦餅 / 炭燒豬頸肉蝦餅好脆, 又夠咬感, 不過size略小豬頸肉好入味, 食落又唔會好柴皮既感覺, 而且個汁都好正!!!-飛天通菜夠味!!有點辣辣地, d菜唔老, 正~!!-明爐魚食過咁多間越南野, 呢間既魚係最好味, 點佢個魚湯食仲正~~酸酸辣辣~好開胃~-金邊粉 / 蝦醬炒飯夠大碟, 味道又夠, 起碼冇墊大大舊椰菜花係底呃消費者先丫~本身覺得蝦醬好似臭臭地唔好味, 不過食落又唔係wo, 唔太濃, 味道岩岩好~散叫:咖哩雞: 好味~個汁唔會好多椰奶味, 配蒜蓉包仲正~我地仲專登叫左2個白飯去送d咖哩汁服務態度幾好, 係有一位waiter比較呆滯, 明明見到我地想搬條魚去中間, 都唔黎幫手, 條魚果陣熱緊, 都要我地用紙巾去推=_=anyway~呢間係值得推薦既一間越南餐廳~9/10分 (1分比個waiter拎左)
呢間餐廳d野真係好好味, 我同朋友成日都去食

三人套餐:
-蝦餅 / 炭燒豬頸肉
蝦餅好脆, 又夠咬感, 不過size略小

-飛天通菜
夠味!!
有點辣辣地, d菜唔老, 正~!!

-明爐魚
-金邊粉 / 蝦醬炒飯

散叫:
咖哩雞: 好味~

anyway~呢間係值得推薦既一間越南餐廳~9/10分
(1分比個waiter拎左