2021-04-03 32 瀏覽
我真系好鐘意食Burger🍔 所以試過好多間唔同既Burger店😁試食吾同既Burger ~ 呢間之前行街經過見到好特別既紅色鋪面 ~ 行過門口聞到啲味巳經好吸引🤤 原來系Burger店一直想試嫁拉 ~今日又比我再次經過呢到,咁緊系一定要試下拉🙌🏻order左個🤭芝士牛肉漢堡套餐!$78 💯包埋薯條同🥤汽水 ~加左$10 仲可以試埋隻熱狗🌭 ~ 價錢真系好親民🤩🤩呢到開放式廚房 , order 完 Burger 可以現場望住佢即整~ Burger上層同埋底層既包係烘過既, 好脆口 ~ 👍🏻大約等候10分鐘左右就有得食啦,🍔漢堡肉厚身,🐮牛味都幾重,食落去好juicy,一咬就爆曬啲汁出嚟,芝士都爆哂出黎,一邊咬一邊滴汁💧,邪惡嘅選擇😈 薯條🍟都係新鮮炸起,食落好重薯仔味~ 真係十個滿足😋之後試埋隻🌭熱狗 ~ 佢地加左千島醬 ~ 仲有菜🥬 ~ 食落個配搭好有特色。口感有層次,味道豐富!好夠飽🤤抵比個like佢👏🏻
呢間之前行街經過見到好特別既紅色鋪面 ~
今日又比我再次經過呢到,咁緊系一定要試下拉🙌🏻
加左$10 仲可以試埋隻熱狗🌭 ~ 價錢真系好親民🤩🤩
Burger上層同埋底層既包係烘過既, 好脆口 ~ 👍🏻
食落去好juicy,一咬就爆曬啲汁出嚟,芝士都爆哂出黎,
一邊咬一邊滴汁💧,邪惡嘅選擇😈
薯條🍟都係新鮮炸起,食落好重薯仔味~ 真係十個滿足😋
口感有層次,味道豐富!好夠飽🤤抵比個like佢👏🏻