2022-01-26 206 瀏覽
🧋朋友仔極力推薦我要黎試吓呢間@文鳥茶舍❤嗰曰見有啲時間就去試一試先☺️試過你就知👍識飲識食嘅朋友仔果然係冇介紹錯❤呢間茶舍的確係同其他舖頭有啲分別👍我今次試咗「奶蓋哈蜜瓜四季春」同埋「紫薯鮮奶」😋兩杯我都好滿意冇挑剔🥰簡單講就係佢地真材實料用心做❤所以味道一定好🧋絕對值得支持👍👍我一定會再去幫襯👍🧋奶蓋哈密瓜四季春 $39 :味道很好👍呢杯係飲得出🈶️真嘅哈密瓜味😋唔係假甜味👍除咗呢杯「奶蓋哈密瓜四季春」特飲❤️佢地仲有好多款「期間特飲」嘅特飲😍我已決定下次一定會再試埋佢另一個「王林蘋果四季春」特飲呀😋🧋紫薯鮮奶 $39:呢個都係期間限定❤我朋友好喜歡「紫薯味」嘅食品😍所以佢見到呢個「紫薯鮮奶」😍佢已經二話不說🤣話「必試」😋不得了👍我見到佢個杯杯底有好多好多紫薯蓉😋所以味道係真「紫薯」👍🈚️花假👍朋友仲俾佢💯呢🚩文鳥茶舍..📍葵涌華星街1號至7號美華工業大廈地下C1🈵

🚩文鳥茶舍
📍葵涌華星街1號至7號美華工業大廈地下C1🈵