2023-02-09 132 瀏覽
🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭🇹🇭.既然去吾到旅行 一定要係香港繼續搵好野食😋今餐係同未來奶奶食生日飯知道佢一向對野食有要求,揀野食方面都吾敢馬虎🤫 上網睇到好多人都話呢間好食,即刻決定食呢間🤭好食既鋪頭 一定多人約,打去既時候都有啲擔心無位,好彩仲有🫡.我地約左夜晚8點,點知早左半個鐘到嘗試睇下有無得早小小入去到現埸一望😳 真係超級旺埸啊!呢間好厲害,book 8點 真係準時8點入👍🏻👍🏻.坐低叫左個4人餐😋(由於我地太肚餓 4人餐無影到相) 4人餐包左:1. 青木瓜沙律🥗2. 小食拼盤(每款4件,超足件數👍🏻)3. 馬拉戔炒通菜4. 冬陰公湯😍5. 星洲咖哩大頭蝦6. 原個菠蘿海鮮炒飯7. 泰式香茅鹽燒烏頭8. 甜品我地仲叫左薄飯黎食咖哩汁、炒芥蘭、羊架同串燒😆😆.佢每道菜嘅味道都好好味👍🏻👍🏻由其是泰式香茅鹽燒烏頭,我自己個人覺得係必食嘅,魚肉好滑🫣 又香,味道岩岩好😋😋咁多道菜都停唔到口,食左好多野🤰🏻有機會一定要再黎食,試其他野食😋😋.另外,想講既一樣野係,雖然佢地鋪頭全滿,職員既回覆速度都好快👍🏻 無黑面,有咩要求都做到,值得一讚👍🏻👍🏻👍
既然去吾到旅行 一定要係香港繼續搵好野食😋
今餐係同未來奶奶食生日飯
知道佢一向對野食有要求,揀野食方面都吾敢馬虎🤫
上網睇到好多人都話呢間好食,即刻決定食呢間🤭
我地約左夜晚8點,點知早左半個鐘到
嘗試睇下有無得早小小入
去到現埸一望😳 真係超級旺埸啊!
呢間好厲害,book 8點 真係準時8點入👍🏻👍🏻
坐低叫左個4人餐😋
(由於我地太肚餓 4人餐無影到相)
4人餐包左:
1. 青木瓜沙律🥗
2. 小食拼盤(每款4件,超足件數👍🏻)
3. 馬拉戔炒通菜
4. 冬陰公湯😍
5. 星洲咖哩大頭蝦
6. 原個菠蘿海鮮炒飯
7. 泰式香茅鹽燒烏頭
8. 甜品

我地仲叫左薄飯黎食咖哩汁、炒芥蘭、羊架同串燒😆😆
佢每道菜嘅味道都好好味👍🏻👍🏻
咁多道菜都停唔到口,食左好多野🤰🏻
有機會一定要再黎食,試其他野食😋😋
另外,想講既一樣野係,雖然佢地鋪頭全滿,職員既回覆速度都好快👍🏻 無黑面,有咩要求都做到,值得一讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
呢間野值得推介比大家👍🏻👍🏻👍🏻
暫時嚟講呢一間係我食過最好食嘅泰菜🤭🥰❤️❣️