2022-10-18
3號波都無阻我搵好嘢食嘅決心(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 前排經朋友介紹咗呢間bar 係難得環境+食物都一流嘅bar🤭 個到地方闊落舒服,見到有家長帶埋小朋友嚟都一樣得~ 下次我都要帶埋一班好朋友再去睇波happy😍講下食物先,同frd兩個人chill左成晚 埋單$1002 🙆🏻♀️ 人均嚟講可能係偏高少少,但跟返個環境同食物質素 成件事又好合理🤣等我同大家一齊回顧下我個food list 😙~汁燒牛小腸🐮 安格斯牛肉蘆筍串🐮燒韓式牛肋條串🐮 炭燒豬頸肉🐷培根年糕串🍡 風味燒雞腎串🐔芝士黑松露玉子燒🐣 燒大啡菇🍄蒜蓉牛油燒大頭蝦🦐 燒原隻魷魚串燒🦑燒雞泡魚乾🐡 鹽燒雞軟骨🐥炸拉絲水牛芝士條🧀串燒可以簡5個辣度 我地簡左BB辣 夠哂惹味又唔會太刺激!仲要勁多選擇 真係好正🥹特別推薦✨🍴炭燒豬頸肉 ( ̀⌄ ́)撒上孜然既豬頸肉 燒完一啲都唔乾 啖啖都充滿肉汁 而且完全唔會燒到好硬咬唔到 入口有被驚艷到~ 芝士黑松露玉子燒 ( ̀⌄ ́)一份有四件 好岩同朋友一齊開心share 每一件都放滿黑松露 一啲都無孤寒 玉子燒都好紮實,大 滿 足 ( ´ ▽ ` )ノ燒大啡菇 ( ̀⌄ ́)平時食開大啡菇可能都係就甘加芝士
汁燒牛小腸🐮 安格斯牛肉蘆筍串🐮
燒韓式牛肋條串🐮 炭燒豬頸肉🐷
培根年糕串🍡 風味燒雞腎串🐔
芝士黑松露玉子燒🐣 燒大啡菇🍄
蒜蓉牛油燒大頭蝦🦐 燒原隻魷魚串燒🦑
燒雞泡魚乾🐡 鹽燒雞軟骨🐥
炸拉絲水牛芝士條🧀
特別推薦✨🍴
炭燒豬頸肉 ( ̀⌄ ́)
芝士黑松露玉子燒 ( ̀⌄ ́)
燒大啡菇 ( ̀⌄ ́)
平時食開大啡菇可能都係就甘加芝士焗就算 但原來加煙肉同鵪鶉蛋一齊焗係好夾架!大啡菇本身既菇汁 加埋半熟既蛋黃撈埋一齊 夠哂juicy好味,值得encore 😋
Peach Mojito 🍑🍸
Sangria 🍻