2017-12-22 170 瀏覽
前果排同朋友一齊去食放題 聽屋企人講呢間唔錯就試下啦😆間餐廳環境唔錯 坐既位置都夠闊落 唔會太逼😆同埋最令我驚喜既一點係佢張枱夠大 啱曬食放題可以一次嗌好多食野 可以夠位擺😍食物都相當唔錯 啲魚生雖然種類唔會特別多 但勝在新鮮😍🤤🤤同埋佢啲食物全部都細細碟 可以試好多款 好似個手卷咁 一啖就食得曬 唔會太飽肚 但大食既朋友可能要叫多幾個先夠飽喇😂😆我食放題都幾重視野飲呢一part 得啲野好食冇野飲都冇癮🤕😂但呢間放題既飲品好多種類 好多選擇 有室溫有熱有凍😆我同啲fd都覺得好驚喜 我地都揀到自己中意飲既😍真係好滿足😍😆我覺得呢間放題啱曬貪心既人😂因爲可以一次過試好多種野食 好多野飲 滿足曬啲願望😆😆😆值得encore!!!!!
前果排同朋友一齊去食放題 聽屋企人講呢間唔錯就試下啦😆

間餐廳環境唔錯 坐既位置都夠闊落 唔會太逼