平時番工少不免同同事傾下有咩地方好去,同有咩好野食🤪聽佢地講屯門虹橋呢邊有間台式餐廳性價比勁高😍仲要好好食!今日就同男朋友收工黎覓食下啦🤣今次我地就叫左:1️⃣ 木玥招牌紅燒牛肉麵 $92聽聞係呢到必食既牛肉麵😱咁緊係要叫黎睇下佢係咪真係咁好食先啦!唔係講笑,絕無虛假成份🙇🏻‍♀️我一食第一啖即刻同男朋友講:「😨真係好好食呀!!」佢本身話我好誇張我即刻比佢試左啖,佢都驚訝左😂湯底牛肉味好濃郁,麵質烹調得岩岩好,牛肉好香口同好淋,一啲都唔老🥺💓2️⃣ 櫻花蝦鰻魚炒飯 $88職員一送到上黎,已經有好香既鰻魚味撲鼻而來🙀上面舖滿櫻花蝦乾同紫菜,食落更加香口,而鰻魚粒係勁多同好大舊!唔似坊間個啲真係得一粒仲要勁少😂3️⃣地瓜條 $48佢一食落感覺係似薯條,咬開係成條地瓜😍平時已經好鐘意食地瓜既我對呢個真係完全無法抗拒啊🤧仲要個地瓜好甜🤤感覺上食多個小食都無咁有罪惡感呀嘛😚哈哈飲品我地就叫左:-木玥招牌水果茶 $21(原價$48但跟套餐會半價) 超級大杯!!如果本身唔係飲好多野可以同朋友share😂味道好fresh,仲要有好多生果!唔洗怕水果茶會唔會好酸/太甜,我平時都好挑剔但我都覺得味道岩岩好❣️-黑糖茉莉

今次我地就叫左:
1️⃣ 木玥招牌紅燒牛肉麵 $92

2️⃣ 櫻花蝦鰻魚炒飯 $88

3️⃣地瓜條 $48

飲品我地就叫左:
-木玥招牌水果茶 $21
(原價$48但跟套餐會半價)

-黑糖茉莉冬瓜茶 $19
(原價38同樣跟套餐半價)
平時去親茶飲店我男朋友都好鐘意叫冬瓜茶haha所以去到呢到佢都依然要叫番杯!佢話比出面既無咁甜但唔係淡個種,係岩岩好既甜度,怕甜既你都不妨考慮下🥰