2013-09-17 1218 瀏覽
     放工同老公兩個去食放題,是日星期四,唔使點等位,火鳥開張到現在都KEEP住幫襯距,品質同樣KEEP得住,價錢唔算貴。呢度我地食過好多次,ORDER都親都係鍾意食果D同埋有時試下D新野。     火鳥一周年,每人多送一隻局大蝦,於是ORDER左兩客,味道出奇地好,而且係好大隻,呢個我覺得比較意外! 次次都有影相,不過第一次寫食評比火鳥居然上傳唔到D相,刺身系必食既,個壽司師傅次次都將刺身擺得靚靚,食慾大增,可惜我地唔係大胃王,食完刺身基本上都好飽,壽司最多可以叫幾件,如果唔係其它野真係食唔落。火鳥D熱食都好正,海鮮炒烏東系每次必食既,炸物其實都好鍾意,不過本人怕熱氣,最多食再兩件天婦羅。每次來都很滿足地走,希望一直KEEP食水準!
題外話/補充資料: 東亞銀行信用卡有折!
2013-09-12
2 分鐘 (堂食)