(非會員)
2004-11-12 32 瀏覽
好耐無入過深井,o岩o岩個星期三同媽咪想入去食燒鵝,經過見到呢間餐廳好多人,但其他鋪頭就無乜人,於是就諗住去試下,睇下點解佢會特別受歡迎。一坐落就有熱辣辣o既麵包食,好鬆軟好好味。侍應生向我o地推介o左一個配法式魚湯o既馬塞海鮮飯同埋一個黑毛豬晚餐,個湯好大碗又夠熱,我o地都覺得個味道唔錯。個海鮮飯好大碟,d海鮮好新鮮。尤其係d蝦。而黑毛豬就好有豬味,亦都唔un。兩個餐都包埋o野飲同甜品,食到我同媽咪都好飽,我地都覺得物有所值。而侍應生o既服務都唔錯,好好笑容好有禮貌。總括而言,我地都好滿意呢一餐飯,估唔到無去深井咁耐會有咁大o既轉變,有間咁好o既餐廳,我地問過侍應生,原來kcal已經開o左業兩年,我同媽咪都一定會介紹朋友去試下。