2019-02-25 95 瀏覽
約左朋友尼打邊爐,一早訂左位,所以都5洗點等坐底之後有條件like左page呀果d可以送和牛尼到分好左之後,嘩 雖然係送既但好好食,有油香味,肉質嫩滑,不得了任食刺身夠凍,而且種類都大路,基本食開既魚都有,吞拿魚以而家既放題尼講質素算好,5太多筋,整體都爽口揀左泡菜湯同骨膠原雞湯,泡菜湯就夠味5錯,但雞湯就同清湯無分別,無咩味而且都5見d膠係邊牛肉有得fill, 肉質好味而且薄切快熟,雞呀豬呀果d都5錯外面仲有菜呀面呀同甜品,價錢就比普通既貴少少,二百幾蚊,但質素都確實對得住個價錢值得推介小插曲,5知係咪經理(藍色衫)?見到負責執碟既同事疊到亂晒發左下脾氣,講真就5影響我對尼到既推介,但希望都真係可以令佢知道,就算同事有錯都好都5好推野發洩同咁大聲,真係當堂比佢嚇到彈起仲有好彩無人行緊果到,5係整親就麻煩
約左朋友尼打邊爐,一早訂左位,所以都5洗點等
坐底之後有條件like左page呀果d可以送和牛