2011-01-05
海鮮好新鮮,選擇亦不少。蠔的味道不錯,是要排隊等廚師幫你開的,一次會放四隻入碟。有時佢開左唔知係咪發現多砂定係乜,會再開過隻俾客人。都幾鮮味既。青口,螺,長腳蟹,蝦都有,算係唔錯呢。沙律方面都是基本野,有parma ham,佢沒有放蜜瓜伴碟,如果佢可以放蜜瓜在側邊,感覺會覺得餐廳更細心,我們就走去生果部份拿哈蜜瓜伴parma ham 食,當然好味好多啦!甜同咸加埋味道剛好。佢既parma ham 唔係咸到食鹽咁,不錯。熱食我不好,通常未必會食,但見到佢既lamb rack, 都想試下,結果食完再食,好香。好值得食!要讚。粟米湯就一般啦。其實熱食沒有試,所以冇乜野可以提。仲有粥品,是我去食自助餐必食的,佢枱面有一些膠簽,是寫上枱號,叫即整野食可以放低簽俾廚師,就可以有專人帶到你枱上,唔駛0係出面等,可以繼續拿自己的野食,唔錯,算幾細心的服務。其他甜品類都係不過不失啦,蛋糕,雪糕等都不缺,至於味道,沒甚麼特別啦!總括黎講,都係值得一試的!
總括黎講,都係值得一試的!