2007-02-21
一大班人去呢間新店食野, 食物都不錯, 裝修就一般咁啦, 服務就真的得好, 個個waiter都好有禮貌. 價錢有部份略貴了一點, 但都值得一試. coffee一流, 好正!大蒜忌廉湯: 好味, 如果大碗d更好, 跟湯bread就好一般啦!三文魚扁意粉: 個汁好好味, 意粉略為淋了一點(可能習慣食硬一點的)燒羊架: 本身的肉質好好, 開頭燒得略生, 再叫廚房弄熟一點得熟了一點, 但肉質仍然很淋, 幾好40oz牛扒(連骨): 超級大塊, 開頭睇餐牌個價錢都會嘩一聲覺得貴, 但呢個扒可以大班人一齊share, 除開又好抵食, 件牛扒肉質好淋, 好juicy, 好有牛味, 但如果可以除左連燒汁一齊上外, 加2塊香草牛油, 相信會更加正!燒rib: 燒得好好, 好熱辣, 味道不錯, 如果汁可以多d仲好.瑞士雞翼: 好好味ar, 好大隻!心太軟: 外鬆脆, 內流出的朱古力漿都很好, 但如果隻朱古力更香會仲正.炸生果: 反而呢個有d驚喜, 又幾好食wor!coffee: 好多種類選擇, 不知選擇那款好, 老細問我鍾意那種口味, 我話鍾意甘香d o既, 幫我order左杯"山度士", 真的好正, 好熱
瑞士雞翼: 好好味ar, 好大隻!
炸生果: 反而呢個有d驚喜, 又幾好食wor!
coffee: 好多種類選擇, 不知選擇那款好, 老細問我鍾意那種口味, 我話鍾意甘香d o既, 幫我order左杯"山度士", 真的好正, 好熱辣, 好香, after taste好夠, 但如果可以跟熱奶或熱cream上會更加好.
整體食物其實真的不錯, 入貨用料都很講究, 表面看個price可能真係貴左d, 但係食物質素很好, 份量都好足計落其實都ok. 可能仲係新店, 仲有少少亂, 仲有好多地方要改進呢.