餐廳: 牛角Buffet (雅蘭中心)
資訊:

2019-05-31 1741 瀏覽
當晚就揀左Lv.3的套餐,高啲LV就可以食多啲野。首先就係用平版去機點餐既,當時6個人去食,鋪頭就俾兩部。用機點餐的用處就係每個人都可以揀同埋唔洗走來走去,呢方面就幾好。野飲方面就因為我就唔飲汽水既,但仲有其他飲品,都係果汁同清酒果啲。甜品小食都多選擇,未食肉前都已經食飽左少少燒肉的醬汁就有三款,根據個人喜好自己點邊款就邊款。肉的質素就好好,肉冇太大雪味,係有肉汁,牛脊,牛舌果啲特別好食服務基本上冇乜大問題,因為用機落單,其實好少溝通,不過用餐前佢地都講下部機點用。最好就冇咩點漏單,你叫左咩,叫左幾多,基本上都好快黎到。
當晚就揀左Lv.3的套餐,高啲LV就可以食多啲野。