2015-05-02 1811 瀏覽
咖啡弄係HK開左咁耐,一直都冇恆心去排隊去朝聖。一開張果排,聽人講有時差唔多要排兩個鐘。今日咁岩路過,見到咁少人排隊,就決定一個人朝聖啦。由於都仲未到7點又加上係平日,所以等左20分鐘就有得食。由於限時90分鐘,所以一早諗好食咩。岩先下午茶食左炒面,所以我都決定食甜品當dinner。最後叫左最出名既waffle,同一杯OREO 沙冰。Waffle 真係好得,又大件又好味,士多啤梨係絕配!野飲就簡左最鍾意既oreo,Oreo沙冰好正。雖然野食同野飲都係甜既同有cream,但係我唔會覺得太流。一個人食唒D野真係幾飽下!不過野飲都幾貴下,杯杯都三十幾四十幾蚊,仲要每個人都要叫一杯。今次一個人試唔到其他野,下次都你唔好咁毒叫埋朋友試其他野先!
Waffle 真係好得,又大件又好味,士多啤梨係絕配!
野飲就簡左最鍾意既oreo,Oreo沙冰好正。
2015-04-29
20 分鐘 (堂食)