2021-09-24
食過甘多間台灣涮涮鍋,哩間都算幾好,比8.0分。老實講,不限時放題,係非常加分,唔使食得咁匆忙,可以同朋友慢慢食慢慢傾,食到飽再起行❤️❤️環境乾淨,好光猛,坐位寬敞。員工衣著都好整齊。飲料款式都好多,不過嗰啲花茶烏龍茶紅茶就唔多岩我胃口。醬料區唯一改善嘅地方就係配料應該要用有蓋儲存盒放置,畢竟醬料區都係近門口。❤️第一次嚟所以叫一個最平嘅$239,鍋底叫咗雙併+$48(蕃茄麻辣牛肉鍋+藥膳椰子雞),蕃茄麻辣牛肉鍋入邊有兩舊大牛肉,覺得好好食如果有得任加就好啦,藥膳椰子雞就一般啦,因為無乜椰子味。🔅火鍋任食配料都幾多下,牛/猪/雞/海鮮/手工丸/炸物/蔬菜/前菜/甜品,最平套餐既牛猪都唔差嫁,好食!甜品每人只可以嗌一樣,我就點左最鍾意食嘅movenpick雪糕😍ps: 唯一唔鍾意嘅就係果個即食既鹵猪耳,無味又不好吃😂😂其他食物好滿意❤️會有下一次既到來👊🏻