2020-01-06 13 瀏覽
喺尖沙咀行街行到好肚餓,就喺附近揾餐廳,見呢間野喺云云餐廳入面特別平,就試下佢,發覺佢原來性價比都幾高😋間野叫船皇,咁梗係食船麵架啦,招牌就係船皇湯麵,即係乜餸都有咁解,咁可以加$1升級有和牛添麵底仲有4種俾你揀咁我就叫左船皇湯麵,有牛腩,牛肉片,牛丸,雞翼,雞絲,豬肉,豬肉丸,豬潤,仲加左$1和牛,麵就揀左蛋麵,個麵索哂湯底個味,個湯都好濃味,成碗野好多餸都只係$59,好抵食,不過麵既份量唔算多,大食既話可以加麵底或者嗌多d小食🤪我朋友就加左$5轉重量級和牛,不過就少左好多其他餸,所以睇個人喜好啦🙈除左麵之外,仲有好多串燒揀,我地叫左個雞翼,有5隻,係一開二既單邊雞翼,好易食😋同埋好脆,點埋甜酸醬好好味跟住仲試左呢個豬頸肉同沙嗲牛肉,個豬頸肉好有咬口,值得一試同埋健康啲,都嗌番個菜啦,上面仲有個秘製醬添成餐飯嗌左勁多野食都唔貴,喺尖沙咀黎講好抵食

麵底仲有4種俾你揀

跟住仲試左呢個豬頸肉同沙嗲牛肉,個豬頸肉好有咬口,值得一試

同埋健康啲,都嗌番個菜啦,上面仲有個秘製醬添

成餐飯嗌左勁多野食都唔貴,喺尖沙咀黎講好抵食