2022-12-23 339 瀏覽
冬天最好嘅保暖方法就係打邊爐😎 今晚試旺角一間創新嘅潮式火鍋,湯底零舍唔同😀 有潮式沙爹, 滷水,麻辣湯底,有創意又真材實料👍仲有多款潮式經典菜式任食任點,反沙芋,滷水鴨,滷水豆腐,麻辣豬手,麻辣豬肚,胡椒豬肚湯,真係多到數唔晒😍😍 今次叫咗極品和牛B餐,包咗一份超級大份嘅海鮮拼盆😍 仲包埋自助區,飲品區(有啤酒),熟食區,雪糕任食,性價比極高✅🌟極品和牛B餐$298(二小時)任食極品和牛,安格斯牛小排,特級封門柳,全部都係必食推介👍 牛肉味濃,肉質鮮嫩,食幾碟已回本🤭 海鮮拼盤有海蝦🦐 鮑魚,帶子,膏蟹,沙白,蜆,好鮮甜🥰 膏蟹爆曬膏好肥美,夠曬誠意👍 海蝦可以無限encore😎 白鱔片都唔好錯過🤤 其他肉類推介西班牙黑豚肉片,紐西蘭羊肉卷,花雕雞件,另外蝦滑,墨魚滑,魚皮餃,水餃,仲有自助區超多丸類同蔬菜類都係打邊爐必食,今日真係大滿足😎😎 粉麵推介潮式伊麵,索曬汁好彈牙,煮耐咗都唔會過淋,高質👍最後嘅甜品首推熱辣辣嘅薑汁芋圓🤤 芋圓煙靭薑汁味濃🫶🏻 仲有涼浸浸嘅紅豆涼粉,紅豆粉糯同涼粉一齊食好夾🫶🏻 最後再食埋雪糕真係投降啦😆我哋 book咗6:30食,7點開始已經全場爆滿,有興

🌟極品和牛B餐$298(二小時)
粉麵推介潮式伊麵,索曬汁好彈牙,煮耐咗都唔會過淋,高質👍

我哋 book咗6:30食,7點開始已經全場爆滿,有興趣記得要book定位啦🫶🏻
2022-12-20