2024-09-09 691 瀏覽
今日來黃竹坑同男朋友拍拖,我們去完海洋公園後,原來細心嘅佢原來靜雞雞訂好了間靚餐廳食晚飯!呢間主打食扒🤩一到步,餐廳好開揚,仲靚靚哋💓裝修及燈光充滿情調,勁好氣氛!經過職員一番介紹菜單後,我們二人已決定好菜式了🤩首先❇️澳洲草飼西冷🥰12安士分量❇️講吓個西冷先😚肉味香濃,超有肉汁!結實帶少少咬口,調味亦好適中。讚👍🏻男朋友十級鍾意❤️,食埋我嗰份咁濟😀❇️龍蝦芝士通粉🤞🏻my favourite❤️ ❇️金黃色芝士覆蓋係上面,芝士醬相當咁濃郁,與通粉簡直係完美融合😛每一啖可以完感受到芝士香滑和龍蝦的鮮甜。龍蝦肉質鮮嫩,多汁且富有彈性~通粉亦煮得恰到好處,保留了一點咬勁!👄整體黎講,餐廳食物質素同賣相味道都十分好。食材品質好好,所有煮出黎既嘢食都好好食,座位相當闊落及坐得舒適!職員服務真的要讚一下👍🏻真的好值得一試,享受了一頓非常豐富的晚餐呢🤩

經過職員一番介紹菜單後,我們二人已決定好菜式了🤩

首先❇️澳洲草飼西冷🥰12安士分量❇️
講吓個西冷先😚肉味香濃,超有肉汁!
結實帶少少咬口,調味亦好適中。讚👍🏻
男朋友十級鍾意❤️,食埋我嗰份咁濟😀

❇️龍蝦芝士通粉🤞🏻my favourite❤️ ❇️
每一啖可以完感受到芝士香滑和龍蝦的鮮甜。
龍蝦肉質鮮嫩,多汁且富有彈性~
通粉亦煮得恰到好處,保留了一點咬勁!