餐廳: 孖寶越南湯河
資訊:

2021-12-22 619 瀏覽
💛孖寶越南湯河·依家天氣凍啲 真係成日想食啲有湯既野 個日我同同事仔都想食pho所以就專登行遠啲黎食呢間 最後超滿足🥰🥰·越式生牛肉湯河 l 越式香茅雞翼湯河 $58佢呢度個湯底真係好出色 佢好清甜 飲落去勁舒服 尤其係同河粉超夾😍😍之後佢個生牛肉質感都唔錯 牛味幾重 不過我自己再中意佢個香茅雞翼多啲 佢係真係新鮮炸起 個皮超脆 而且個雞翼仲係好juicy🐤🤤🤤·#rbyeat#rby東南亞菜#rby💛#rby尖沙咀 #rby佐敦 #rby上環·📍尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下4C號舖📍上環蘇杭街103號地舖
💛孖寶越南湯河
l 越式香茅雞翼湯河 $58