2019-09-27 742 瀏覽
餐廳個啊伯係咁趕人走 仲有個侍應喺度催人落單 叫人快啲食完快啲走 咩服務態度壽司餐嘅烏冬係幼面又唔早啲講 一啲都唔好食 仲有豚肉烏冬一啲味都冇 䐁肉又少難食過屎 南瓜薯餅炸到鬼死咁淋 剩係得啲好難食嘅南瓜味 完全唔值$40 本來嘢食已經好難食 但係啲態度真係唔可以 未齊人 個阿伯問我仲有幾耐啲人會來 都答左5分鐘啦 自己聽錯左10分鐘仲喺度話要我讓張枱出嚟 又話要做生意 其實真係好過份 喺度鬧我地係霸枱 你咁貪錢頂多我咪落咗單先囉 後來仲強行叫人哋坐過嚟張枱 我啲朋友過到嚟冇位坐 最後咪求其搵咗張枱坐 根本都未滿人點解個阿伯可以咁樣迫人 我未見過啲態度咁差嘅員工