2007-08-06 6 瀏覽
星期四(2/8)同朋友去Patio,身份證有8字全枱有75折,生日又有蛋糕送咪去試下囉!嘩!d海鮮冷盤好‘正’,有翡翠螺、頼尿蝦、青口、長腳蟹、蝦,美國生蠔仲又大又肥美添!我見到好多人攞生蠔,d師傅亦不停咁re-fill,所以唔洗驚冇得食!我最鐘意食鐵板燒,出面街好鬼貴,但呢度buffet 包埋,雖然款色唔係好多,但抵食啦!d蝦味道有d酒香又幾彈牙,好味!另有三文魚、牛肉粒、墨魚仔,同其他菜蔬。熱盤方面,炒皇后蟹、高湯灼虎蝦味道都ok,我覺得蜜汁黑椒雞翼好惹味。至於甜品,有士多啤梨噴泉,好靚!不過我唔好甜,唯有勁食生果,生果有好多:火龍果、蜜瓜、哈蜜瓜、西瓜,夏天食就最啱啦!我d朋友好鐘意食甜品,就話個甜品counter好吸引,擺得好靚,芒果慕絲蛋糕、士多啤梨慕絲蛋糕、黑芝麻蛋糕……仲有一杯杯好精緻的甜品,賣相同味道都好!值得一試!有一個類似珍多冰既自助counter,可以自選配料,自製一杯小型珍多冰都幾得意!不過d冷氣真係好凍, 原來哩度有披肩借俾d客人用, 都算幾周到啦!