2021-06-04 3265 瀏覽
呢間韓燒長時間都好多人 今次終於bk到枱試試去!成間舖頭裝修都好似地道韓燒店咁有feel🔥連櫈都係鐵桶改造架😳一入到去坐低 就已經有齊配菜招呼客人 亦都放好曬整齊嘅餐具個menu入面都勁多選擇 豬牛海鮮普通韓餐你諗得到既都包含係裡面🤤如果太多選擇又會有set等你唔洗揀咁多所以我同朋友就叫左一個韓牛套餐加少少海鮮都已經好夠飽😛因為佢既分量都超大份 尤其是係佢地推廣緊既韓牛餐👍🏾•和牛拼盤之牛氣沖天🥩•-呢個餐就包含左牛既唔同部位 有牛舌等 如果大家中意試曬唔同部位既真係值得推介😚而唔同位置都有唔同口感 雪花之類 但全部都易入口😌仲有樣睇落都好新鮮所以全部我地都會剪到五六成熟左右 如果想慢慢食仲可以放係爐邊唔太受熱既地方就唔驚overcook la另外仲有叫左啲海鮮 特別係想推介下個虎蝦 真係幾新鮮同大隻 廚房仲會幫客人開邊👏🏾令到大家食得方便唔洗整到成手都係 拎去燒真係一流😻整體黎講覺得店員服務態度都不錯 都會主動黎幫你check下個爐 整頓好令客人食得開心又放心🤡

一入到去坐低 就已經有齊配菜招呼客人 亦都放好曬整齊嘅餐具

•和牛拼盤之牛氣沖天🥩•