因為今日同男朋友有事慶祝,所以就揀咗大滿喜到食放題。我哋兩個好鐘意食野,又唔想選擇酒店,因為價錢偏貴😆又想好好慶祝下,所以就選擇咗係OpenRice排名好高嘅放題餐廳。❤️我哋跟原定嘅時間7:00上去,係我哋一心以為早啲食會少啲人。但係一入到去其實已經差唔多坐滿人🤓我哋都好驚訝,原來有人會咁早食放題,可能人哋有得早收工。好羨慕啊🤡任食兩小時連埋+1都係$250有找係邊度搵😆佢入邊有好多款落單嘅紙,咁我就影嚟比大家參考下。 大家嚟食放題唔使問一定食好多刺身🙆🏻‍♀️我都唔執輸,叫咗一盤好好味又新鮮嘅刺身。完全一啲腥味都冇👍我係十分之鍾意食甜蝦既,我覺得係算係出色,你會食到出鮮甜既感覺 。完全唔似一般放題嘅貨色✋🏻我不得不介紹呢一隻蒲燒鰻魚🙌🏻🙌🏻我就算平時食壽司,我哋一定會帶叫,但係佢價錢真係好貴,平均都要$40左右先有兩件。我今次應該食咗有10幾件🤣我覺得齋食鰻魚已經回咗本🤓佢雖然係放題,但係我覺得佢整得比某大型嘅連鎖店仲要好食。我同我男朋友食到停唔到口🤨👍對呢一個鰻魚真係讚不絕口。大家一定要試我當初選擇呢一間放題既原因都同粥有啲關係。因為我本身係好鍾意有米落肚嗰種感覺嘅人😆唔好以為食放題

任食兩小時連埋+1都係$250有找係邊度搵😆

佢入邊有好多款落單嘅紙,咁我就影嚟比大家參考下。

我當初選擇呢一間放題既原因都同粥有啲關係。因為我本身係好鍾意有米落肚嗰種感覺嘅人😆唔好以為食放題佢一定唔會足料俾你,你睇下,係蟹既一部分🤡

呢個煮蜆都好好味,湯底辣辣地,而且佢啲蜆肉係大大粒,佢真係一啲都唔馬虎🤓

鮑汁花膠炆鴨掌:呢個係餐單寫住必食推介,所以就諗住試一試佢,點知亦都係好有驚喜,佢竟然有三舊花膠😍係三大嚿花膠😋

至於飲品櫃,甜品櫃,佢都有好多選擇。我今餐真係食到頂住頂住。

總括嚟講,大滿喜嘅放題令到我覺得好舒服😌因為一入到去你會覺得燈光好足夠,會見到啲座位都闊落,坐落去完全唔覺得好迫,枱同枱之間好有空間感,你會覺得同隔離枱有距離👍 同埋最緊要係員工嘅服務態度好好,我落咗應該有五、六次單,佢哋完全冇漏過一張單,同埋就算重食到骨盤滿曬,佢哋好快就幫我汁好,對於潔癖嘅我來講真係好緊要😍完全唔會有黑面,令到你難受既感覺。我好怕食嘢係俾錢買難受,但係我今次覺得又低食又開心🥳