2021-10-05 45 瀏覽
作為一個吃貨,有好嘢食嘅地方就會見到我㗎啦😎一般食好嘢都係周圍搵吓搵吓,今日亦都唔例外!見到OpenRice有好多好平嘅呢間餐廳!所以就今日去咗呢度試吓😌👏🏻👏🏻👏🏻出水芙蓉原隻鮑魚滑蛋蝦球飯 $88👏🏻👏🏻呢個飯果然名不虛傳!首先講吓呢度嘅滑蛋!本來有其他菜式想試吓,不過見到呢度有滑蛋蝦球飯,所以就好想試吓!一般出面餐廳做嘅滑蛋都係好普通,不過呢度嘅滑蛋真係好正!好香,好滑!而且呢度嘅蝦球份量都好足夠,唔係細細隻嘅蝦仁,真係蝦球!而且呢個蝦球好鮮甜好爽口!絕對係有心機落足料👍🏻👍🏻值得一讚👍🏻而且呢個仲配合埋一個原隻嘅鮑魚!鮑魚大大隻加上好鮮甜爽口!估唔到食lunch都可以食得咁奢華😆😆

👏🏻👏🏻出水芙蓉原隻鮑魚滑蛋蝦球飯 $88👏🏻👏🏻