2005-09-13 8 瀏覽
上星期六晚去呢度食,去到都七點幾,但係好奇怪見到門口竟然唔係好多人排隊,我地張飛都係61號,平時都應該要派到百幾號,所以唔駛等好耐好快就有位lu其實已經食過幾次,但係我都冇食過蟹柳壽司,不過見好多人都高度評價,咁就當然要試下,果然佢d蟹柳係好好味,完全唔同我地平時食0既蟹柳,冇粉0既感覺,好正呀,另外再叫了帶子,峰蝦,魚背,海膽,三文魚,炸蝦手卷,鹽海螺,葱粒三文魚腩,甜蝦沙律,劍魚腩,其實我幾鐘意食呢度d三文魚壽司,因為佢上面加左d洋葱,真係好香又夠特別,不過呢d濃味0既野唔係人人受到,所以好見仁見智,另外仲有魚背,葱粒三文魚腩係極力推介,真係唔可以唔叫,係超.....好食,而其他款都係好食之選,不過講真我地今次去覺得d魚生0既鮮味不及之前,唔知係咩關係呢,不過總括嚟講我都係會俾笑面0既p.s.我去呢間食壽司係唔會點豉油,而係點檸檬醋,酸酸地好開胃,又唔會太咸,good ar