2023-08-09 99 瀏覽
今日同男朋友求其搵左間餐廳打邊爐,估唔到會咁正❣️今日我地兩個叫既150分鐘火鍋盛宴,選擇多多又好食!食到勁飽!首先最抵讚係啲肉肉!有三款牛肉同兩款豬肉可以任叫!仲有澳洲M5和牛食🐮全部肉都好新鮮雪花好靚✨冇雪味又冇騷味🐷除左M5和牛之外,我就最鍾意個豬腩肉片🥩豬味超香,同我地既辛辣泡菜湯勁夾!最基本既火鍋配料都係一應俱全,食到我鍾意既豬紅超開心❣️丸類都係好乾淨同冇雪味!最驚喜係呢間竟然有勁多炸物同天婦羅可以叫!佢既炸饅頭一流!炸到金黃色外脆內軟又鬆軟超好食💘天婦羅同其他炸物既炸皮好薄,唔會好油膩,完全估唔到係火鍋店整到既水準🔥其實鋪頭仲有自助吧有好多熟食同冷盤可以食,選擇多到好誇張😆呢個價錢食到咁高質既野食真係好抵❣️地方夠大又乾淨,真係食過最正既火鍋!