2022-01-12 21 瀏覽
今日同朋友約左係荔枝角食飯,有選擇困難症既我地完全諗唔到食咩好🤦🏻‍♀️兩個女仔盲舂舂,路過見到一間裝修幾精緻既西餐廳就諗住求其入去試下啦,入到去充滿藝術氣氛,對於看重裝修既我,尼一點相當加分👍🏻第一樣我推薦既係玉米薄脆沙律 $102成個沙律,食落都好Fresh,入面嘅所有配料都好新鮮,佢嘅玉米薄脆片都整得啱啱好配合埋牛油果,芝士,蕃茄粒,沙律菜,同個沙律汁,好健康既feel😳墨西哥燒雞 $188配玉米片,香甜粟米及BBQ醬我同朋友order都諗過下,但要讚賞既,雞肉味好香,好容易切開咬得開👍🏻用燒既方式完全將雞汁鎖哂係入面,正阿墨西哥玉米餅 $118我食過好多玉米餅,但依間我可以話係勁足料,有洋蔥絲,芝士碎,生菜,牛油果醬,蕃茄粒,酸忌廉,煙燻手撕豬肉,一啖落去,好滿足,但我口吾夠大,漏曬🤣🤣

第一樣我推薦既係玉米薄脆沙律 $102

墨西哥燒雞 $188
配玉米片,香甜粟米及BBQ醬

墨西哥玉米餅 $118