2010-12-26 7 瀏覽
今日中午老公見到上水廣場牆外有張廣告寫住<美心香港地> , 係一間新開既餐廳, 我同老公就走上去睇下有乜野食, 上到去見到有五個人排隊, 諗住應該唔會等好耐, 所以又排埋一份.. 見入面大部份都係卡位, 有一部大電視, 感覺幾乾淨舒服, 而且可能新開張, 服務都幾殷勤有禮等左三分鐘左右就到我地, 安排左我地坐近門口二人卡位, 該店有午市套餐, 有即食麵餐, 有咖哩, 雲吞麵, 炒粉麵飯, 幾多元化, 最後我地選擇左乾炒黑椒牛柳絲意粉($34)同埋福建炒飯($40)老公加多一杯熱鴛鴦(跟散叫食物只加$8)熱鴛鴦送來有9成滿, 沒有倒瀉, 老公飲落覺得很香滑有水準, 唯一缺點唔夠熱, 扣點分乾炒黑椒牛柳絲意粉送來出煙夠熱, 但唔夠乾身, 味道唔錯, 分量都幾多福建炒飯賣相一流, 有幾隻蝦, 有菜心, 雞肉粒, 菜粒, 汁唔會太多, 飯亦唔會太濕, 兩者很配合新張其間仲有九折優惠, 埋單盛惠$73.8 一個唔錯既LUNCH

新張其間仲有九折優惠, 埋單盛惠$73.8
一個唔錯既LUNCH

2010-12-26
3 分鐘 (堂食)