2019-12-16
前排吹到咁行…又金獎好巴閉咁,終於有時間去試下,9點去到得幾檯客。環境:入去門口一陣油煙味,入到去坐低好焗,高級茶記格局。服務:基本上呢間野點菜係零選擇,好…你巴閉專門呀嘛…叫個最貴既試多幾樣啦,點左菜半個鐘都未黎,大佬呀…你得幾檯客喳…咪扮忙啦,炸個天婦羅要半個鐘…唔係聞到d油煙味我以為佢係月球炸架!食物:好啦…終於等到上菜,天婦羅入口有d淋,不太脆,d蝦肉梅既,頭幾口食味道係ok既,但食多幾款會發現究竟我食緊d咩?點解每款天婦羅都一樣味既?蝦冇蝦味…穴子冇穴子味…原來個金獎秘密係個重味精炸粉度,到食完都覺得我只係食左味精炸粉x300G加一口油,亮點反而係個白飯加佢d醬油幾好食。特點:有樣野不得不佩服,佢隻碗外面睇落好高,但入面實際係得隻碟咁深,我見識淺薄,咁大個仔未見過咁得意既碗!好想知邊度有得買,我覺得俾貓飲水好啱用。
環境:入去門口一陣油煙味,入到去坐低好焗,高級茶記格局。