劣評!!!味道係ok嘅,但其他方面全部都劣評。首先,上食物次序全錯。先上前菜同肉,過半小時再上清湯。侍應係一次過捧十幾碗清湯出黎,見你枱頭無就擺低幾碗,完全係隨心隨意,你有無一碗清湯完全睇你運氣。好,就快食完之際,侍應再上催足4次既白飯加生菜籃。之後再上之前無既芽菜前菜。對於侍應,落單又落漏,都算。追單,追足4次,即使向經理追單,仍無回音,直到開始鼓躁,另一經理先開始跟單。講返上菜,我地叫咗一個餐,但同一碟肉就黎足三次加生菜籃都黎足三次。其他枱既食物亦擺錯喺我地枱3-4次。絕對唔係淨係發生喺我地一張枱,其他附近幾張枱都不停上錯同上多。想知道到底啲侍應係點睇單同埋佢地到底有無跟單做人。啲侍應需要well trained需要進步,佢地連餐牌有咩都未知,毫無經驗,完全唔ok。除非有進步,否則呢間分店無下次。
2017-05-27
5 分鐘 (堂食)