2004-04-05 26 瀏覽
本來都覺得呢間野幾好食o既,尤其係紅咖哩,但係頭先o岩o岩去完,就食到一肚氣!!頭先我就叫左個紅咖哩牛肉飯(又係紅咖哩,嘻嘻~)我男朋友就叫安格斯牛柳拼雞扒餐($58)我果個就好快黎,咁我咪食住等囉,點知到我食左一半佢果個都未黎,我地咪催下d人囉,人地話已經出左,咁我地梗係燥架啦,我話你睇下佢張餐紙乾淨成咁,唔似食過野呀嘛,之後佢又話追多次,咁我咪食到超慢黎陪佢等囉,點知再食多半都未黎,咪又催啦,佢問我地叫左咩,我話咁你頭先究竟有冇幫我追架,到而家先黎問我叫左咩?佢話你講啦,而家即刻整俾你,咁我地講多次啦,但係已經好嬲架喇,好喇,過左5分鐘到佢就黎喇,但係囉黎o既唔係我地叫o既,但係佢堅持話係我地o既,因為佢係"突登"叫師父整架喎,仲話我地唔會識分邊個餐打邊個餐,佢地響度做,所以就清楚過我地好多,大佬!佢囉黎果個係唔知咩扒拼珍寶腸,係人都識分珍寶腸啦!!呢個餐仲要平過我order果個,我話一係改單我地就可以免難為其難食呢個(因為我地趕住睇戲)但係佢話唔得,又搞左一排,個"師父"話是但,再整多個俾我地,點知前後先至用左4,5分鐘~我覺得今次完全係侍應o既失誤囉!!