一向都好鐘意幫趁赤丸,平靚正。幾個月冇來了,昨日再來,食物雖然冇乜變,但服務就差了很多。鋪頭雖然不大,但人手極少,尤其是那個穿套裝的女(我猜是)經理,每次叫她,問都不問你想點就叫你等一陣轉頭幫你,人手咁少,一轉頭已經幾分鐘。我地3個人叫左一d小食,3個烏冬,都等了很久,才來了2個烏冬,睇單原來佢\地入少左一個,但睇返tick那張單的確是3個的,即時再加。等等等等等等到d friend都差不多食完,我的烏冬還未到,舉手叫人cancel,因為朋友趕車。那女經理經過我叫唔該,佢\一另轉頭,很不耐煩的一個黑面向過來,又在半秒後造個假禮貌樣出來,我叫佢\cancel個烏冬,佢\又唔理我要求,話即幫我跟,一轉頭又拿來了,奈何我的朋友已經食完,我只好狼吞虎嚥啃了這烏冬。這樣的服務,我沒有比貼士,再來一個黑面。呻完了,想講的是,以後不再來。PS如果這位經理有看這段文字的話,告訴你,客人要的不是假禮貌,因為你的面部表情已出賣了你對客人的不滿
一向都好鐘意幫趁赤丸,平靚正。
幾個月冇來了,昨日再來,食物雖然冇乜變,但服務就差了很多。
這樣的服務,我沒有比貼士,再來一個黑面。
呻完了,想講的是,以後不再來。