2022-02-28 639 瀏覽
疫情嚴重…最近真係食多左外賣,黎黎去去都係個啲真係有啲悶,是日就黎到Gogo Mall,食下呢間哈比斯中東菜,來點異國風味。本想點咖哩+烤餅,但店員告知大廚未返,呀呀…無緣了,店員話暫時得卷餅同炒飯,咁就食卷餅啦,呢樣都好好食。點左是日special黑椒牛排口味,連埋成個combo set都係$55,超抵食。個set包飲品一罐,揀左呢支黑罐裝spiderman pepsi,個罐好靚,飲完儲起佢先。另外跟餐仲有薯條,即炸勁香脆,份量唔少㗎。見店員好認真咁擠茄汁落個杯仔度,唔使提都主動供應,加分~主角就係呢條哈比斯卷餅啦,好大條呀,啲餡多到漏出黎。黑椒牛排已切粒,牛柳粒好重牛味,仲帶黑椒味夠香口,入面仲夾左生菜蕃茄生洋蔥等,有菜有肉感覺幾健康,點都好過餐餐涯飯盒啦。小店係Gogo mall正門電梯一上就係,超易搵。唔知係咪疫情呢,個場無乜人食野好靜,支持下小店啦。

2022-02-24
5 分鐘 (外賣自取)