2023-07-17 26 瀏覽
由佢細鋪到而家搬咗大鋪🤍星期一至五先有嘅下午茶Menu 好耐冇食過佢哋嘅意粉🍝《蜆肉辣茄醬意大利粉》$98佢哋意粉嘅質地係偏正宗啲~可能會有人覺得偏硬~但啱我口味😌淡淡嘅茄醬啱會蓋過新鮮大蜆嘅鮮味,但同時又食到清新開胃嘅茄醬味🤤除咗茄醬之外,仲用咗乾辣椒去煮~辣味係好輕好溫柔,唔食得辣嘅朋友仔都應該係應付得到嘅程度☺️雖然細細碟但係份量好足夠🤪另外一個會再次到訪呢間Cafe嘅原因就係因為佢要嘅拉花超級之靚同埋有心機🤍絕對唔係一般cafe都可以見到嘅拉花!同埋佢哋飲品嘅味道都幾多元化&獨特記得之前飲過個黑芝麻拿鐵,今次就試吓《竹炭鮮奶咖啡》$42其實味道同一般嘅鮮奶咖啡冇乜唔同,只不過係顏色上面有所唔同😳😳我咖啡豆係深烘焙嘅咖啡豆,所以入口會比較甘苦一啲🤍😌OMG!!! 估唔到cafe啲burger都可以咁有質素!《牛肉芝士漢堡配薯條》$108睇相已經覺得啲配搭顏色好靚好吸引🥰點個咬落去都好大驚喜😮 佢塊漢堡係熱辣辣好juicy好香油脂😌😌最重點係食到尾塊漢堡都仲係熱!真係比出名食burger嘅餐廳仲優勝👍🏻食野期間見到佢哋牆上掛住咗好多拉花壺 同埋有啲拉花嘅製成品一問店員之下原來佢哋呢度
由佢細鋪到而家搬咗大鋪🤍
星期一至五先有嘅下午茶Menu

好耐冇食過佢哋嘅意粉🍝
《蜆肉辣茄醬意大利粉》$98

佢哋意粉嘅質地係偏正宗啲~可能會有人覺得偏硬~但啱我口味😌

雖然細細碟但係份量好足夠🤪

絕對唔係一般cafe都可以見到嘅拉花!

同埋佢哋飲品嘅味道都幾多元化&獨特

記得之前飲過個黑芝麻拿鐵,今次就試吓《竹炭鮮奶咖啡》$42

我咖啡豆係深烘焙嘅咖啡豆,所以入口會比較甘苦一啲🤍😌

OMG!!! 估唔到cafe啲burger都可以咁有質素!

《牛肉芝士漢堡配薯條》$108

睇相已經覺得啲配搭顏色好靚好吸引🥰

食野期間見到佢哋牆上掛住咗好多拉花壺 同埋有啲拉花嘅製成品

一問店員之下原來佢哋呢度係有拉花班上😳😳唔怪得知呢度嘅咖啡師啲拉花咁靚!💕💕