餐廳: The Trafalgar Brewing Company
資訊:

2017-05-27 294 瀏覽
今日都唔知係邊隊對邊隊,唔通係碧咸對C朗?真係諗起都覺得好靚仔呀!!!但好似掛咗靴喇喎…你個M佬原來今日要睇波,但又應承我去鋸扒,結果就帶我去到好有外國Feel嘅The Trafalgar Brewing Company,我就用咗90分鐘鋸扒,你就用咗90分鐘睇波。烤新西蘭肉眼扒:濃濃嘅炭火燒烤味,5成熟仲燒到有網紋,好靚仔呀!肉質表面微焦內裡嫩滑,夠晒嫩口Juicy!牛味夠晒香濃,唔錯!原隻德國鹹豬手:大大塊木板上面,有一隻好大隻嘅豬手,豬手預先切件,好貼心好方便!每一塊都夠晒皮脆,脂肪同肉嘅比例啱啱好,加埋少少蜜糖芥末醬,真係好match!不過,唔知係未燒耐咗,肉質唔算太滑。蜜糖芥茉燒雞翼:雞翼充滿蜜糖芥末醬,大大隻又好好味呀!而且雞翼燒得夠晒脆,一啖咬落去,肉汁咇晒出黎,好罪惡呀!迷你漢堡:4件迷你漢堡,一啖一件,菂菂骰骰,好鬼招積!鮮牛肉打成漢堡,夠晒嫩滑,又唔嚡。鍾意食漢堡必點!

原隻德國鹹豬手

蜜糖芥茉燒雞翼