2022-06-15
佐敦香港最強麵包店新產品 上次先講完唔使排隊 依家再去 勁多人排到癡孖肺.佢哋出咗新產品⭐️法式脆皮布甸泡芙$20賣相似一個菠蘿包 ‼️店員提醒最好盡快食如果要食到脆皮效果 的確要即買即食🤔如果隔咗陣再食 已經變軟身食唔到脆皮效果👍🏻咬開爆漿效果滿分 同佢哋布甸包差唔多😋平時鍾意食泡芙嘅我 表示脆身泡芙好食😋如果 雪一雪佢 等佢變做軟身泡芙 同樣好食見到網上有人因為咁比負皮 想去朋友仔要注意啦.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_佐敦#hkfunfoodrecord黃店.#嘉多娜餅屋 (佐敦)地址:佐敦文苑街1-23號文英樓地下1號舖.⭐️評分:味道:4/5環境:-/5服務:-/5抵食:4/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港
佢哋出咗新產品⭐️法式脆皮布甸泡芙$20
見到網上有人因為咁比負皮 想去朋友仔要注意啦
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_佐敦
#hkfunfoodrecord黃店
#嘉多娜餅屋 (佐敦)
地址:佐敦文苑街1-23號文英樓地下1號舖
抵食:4/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #佐敦美食 #麵包店 #布甸包 #一日一黃店