2022-05-24
最近朋友食左話好正所以我就來試下😌舖頭座位雖然唔多但係漢堡選擇非常多而且幾新穎😚連豬頸肉🐷、小龍蝦🦞都有!不過我第一次食梗係食最signature既🤣:🍴特級牛肉漢堡🥩🥓 $90賣相好震撼🤣兩塊漢堡扒好厚好足料🙌🏻煎到中間有少少medium粉紅色既狀態😙食落口感係比較有咬口🤓牛肉味幾濃郁🤩其他配料好豐富😋有好脆口既煙肉🥓蕃茄🍅同埋生菜🥬食多幾啖發覺仲有流心蛋🫣蛋汁同肉類配料都好夾😌成個漢堡既味道都好平衡👍🏻醬汁濃度份量恰到好處🤤加埋啲蔬菜令到個漢堡食落唔會膩😚🍴松露蝦餅漢堡🦐 $83蝦餅真係好足料😍可以見到粒粒分明既蝦肉🦐蝦餅唔係就咁炸咁簡單😏仲見到有一層蛋喺外面🍳好特別👍🏻食落都好滿足!蝦味非常濃郁😋不過略嫌松露味唔夠出同埋唔夠多醬🤣如果多番啲醬汁相信會更加滋味😝跟餐有埋薯條同埋野飲加$25😝洋蔥圈既話就+$35😀份量都好多!而且都炸得幾香脆😳洋蔥都清甜🧅會食唔停口😂岩晒澱粉控們😈整體來講,味道不錯😌非常足料誠意十足🤪全部都係即叫即整!環境都坐得舒服不過座位比較少😃所以一路食都見到好多人係叫外賣🤣鍾意食burger既大家真係值得一試!📍Burger Lab 佐敦庇利金街14-20號地
🍴特級牛肉漢堡🥩🥓 $90
🍴松露蝦餅漢堡🦐 $83