2017-08-29
想据扒~去開又一城都幾多選擇,㨂左「Dan Ryan's chicago grill」一試 ,餐廳入面既枱已經full,只能坐近門口既高腳Bra枱,都ok舒服既 可以慢慢坐慢慢傾計~點餐後會送上一藍麵包,四個人有三個包+一個蛋糕,全部都係熱辣辣,食落好鬆軟,加埋牛油又香又滑肉眼扒,送上黎已切成兩塊,加埋粟米原條上碟,更顯的扒好細。樣貌其次,食再先算有驚喜,肉質好好做到5成熟,牛味好濃, 亦有烤過既香味,絕對係分量再多啲就好豬肋骨就有點失色,單食不夠味道,需要再點上醬汁食才夠味,肉質不錯,分量有比牛排大白酒青口,白酒汁香濃酒味,食慾大增,可惜青口肉質比較Q,要用多啲牙力先食到一隻,又有啲痴牙如果用上藍青口 效果一定更好飯味道好淡,似用水浸到熟...不推介墨西哥脆片,好正分量超大碟,賣相正,送酒一流,有食pizza既感覺
飯味道好淡,似用水浸到熟...不推介