2023-03-14
Openrice 訂座2位13:00入席但餐廳非常有問題朋友準時入席先坐低叫野食同飲品但最終餐廳堅持出席人數係1人事後致電餐廳解釋話因另一位遲過訂座時間10分鐘到,因此出席人數係1位但實際人數係2位餐廳聲稱朋友入座時有講呢樣野,但問番朋友係米有講,答案係無講過。餐廳個回覆好有問題佢野食野飲出得咁慢,咁我又點樣同佢計,如果佢咁計。呢間Cafe可一不可再,第一次聽到Book台餐廳會咁樣處理。除左睇我呢個post,希望大家都睇埋其他post就可以知道呢間餐廳如何差,即使係OK既食評都係建議大家可一不可再另外,朋友一入到去先叫左一入芝士3文魚沙律同一杯竹炭咖啡,到我到達後望左一陣餐牌即叫野食(櫻花蝦蟹肉意粉)同一杯baileys coffee 。再點左個焦糖意大利芝士蛋糕(叫定後上)食物方面:櫻花蝦蟹肉意粉食好香同都好濃蟹味(有少許菇係入面)芝士3文魚好普通飲品方面:baileys coffee (無baileys味道)似就咁普通凍咖啡竹炭咖啡,唔知係米佢地因為拉花問題,我朋友一早入去叫完,佢呢杯野係最後先上比佢,我朋友已經不斷問點解咁耐杯野飲環境方面:簡約Feel,但有蚊滋不斷飛,好煩食完哂
但餐廳非常有問題
朋友準時入席先坐低叫野食同飲品
但最終餐廳堅持出席人數係1人
但實際人數係2位
餐廳個回覆好有問題
芝士3文魚好普通
環境方面:簡約Feel,但有蚊滋不斷飛,好煩
食完哂主食叫上甜品,好後悔,因為餐廳甜品都等好耐,同真心唔係太好食,如果Tiramisu黎講,出面好多餐廳比佢好好
叫咁多樣野,唯一讚食個意粉