。今日同朋友放假 一齊去左又一城行街 行經發現Terrace in seaside分店新開張,之前一直係九龍灣屯門經過都好想食🤭 今日終於可以試下啦💖-我地叫左韓國獅蚶拌飯第一次食獅蚶,感覺上同蜆既口感都類近,飯既份量都好大份,微辣好開胃,仲有配埋紫菜 另外有配三隻蝦肉,一啲都吾敷衍 好彈牙架💯-水原式牛肋骨醬炸雞炸雞熱辣辣,好香口酥脆💯咬口亦相當juicy架💖半份都好多🙈 配埋薯條太邪惡啦😘-食完咸就叫左兩份甜品💖叫左士多啤梨蜜糖窩夫,哇真係好精緻好靚呀, 份量好大份,同姊妹一齊黎食會好開心,士多啤梨藍莓亦好新鮮💯💯-夢幻雪糕布朗尼呢個我地真係覺得好好味好震撼!朱古力味勁濃💯💯 一試難忘😋朱古力迷一定要試呀🥰-最後野飲方面,我地叫左濟州柑禰乳酪 好特別原隻橙上杯,非常打卡able 😌 估吾到一啲都吾甜,而且好好飲💯酸酸甜甜,乳酪味農👍🏻,越飲越開胃😋-抹茶柑橘蜜露冰(凍)估吾到抹茶同柑橘都咁夾🙈呢個配搭好fresh💯 而且同埋吾太甜,好岩我地依家既年輕女仔💖-

我地叫左韓國獅蚶拌飯
水原式牛肋骨醬炸雞
食完咸就叫左兩份甜品💖
夢幻雪糕布朗尼
最後野飲方面,我地叫左
酸酸甜甜,乳酪味農👍🏻,越飲越開胃😋
抹茶柑橘蜜露冰(凍)

2023-10-24
午餐