2019-12-04
本來今晚諗住是旦食或回家食公仔麵就算,但見有po介紹又係返屋企途中,所以就去懲罰一下佢啦!佢本身有一張menu, 另外仲棟左3個牌,我點野食個時只見到一個,走個時先見到另外兩個,不過咁我點個個都好好味!不過夜晚無湯同埋今晚去都多人,係越食越多人! 我懷疑佢飲管係環保飲管,我懷疑因為我唔知呢隻咩物料,唔膠,店員都答唔上香蒜辣椒蟹肉闊蛋麵 $70呢個話就話辣,但通常都唔係幾辣,但如果大家唔食得辣,你一定會好快飲哂杯野XD 但食到辣既朋友,不妨試下,好惹味,好好食! 一放低已經聞到香味,睇落去就無咩既,但食落好好味!煎蛋咖哩吉列豬扒飯 $58佢個蛋巧靚靚~ 但咖哩正常,無太大驚喜,可能因為個意粉太surprise不過好足料,豬扒唔細啊!汁就正常日本咖哩囉~邊到諗到工廈一間咁既名既餐廳係食呢類型既食物? 一定要再去懲罰佢,試埋佢其他野~
不過夜晚無湯
同埋今晚去都多人,係越食越多人!
香蒜辣椒蟹肉闊蛋麵 $70
煎蛋咖哩吉列豬扒飯 $58
不過好足料,豬扒唔細啊!汁就正常日本咖哩囉~