2019-01-07
呢排放假得閒同女朋友行下the one 諗住買下咁 行行女友就想去搵間cafe坐下 我地就決定揀隱藏左係鬧市一角既cafe休息下值得一讚既係店員既服務態度 好有passion去介紹野食同野飲 我同女友都覺得樣樣都係好特別好正 真係好難揀呀最後我地決左要左支冰滴咖啡,1 pot奶香鳥龍茶,黑松露芝士多士,抹茶紅豆多士店員話冰滴咖啡係由佢地店內特別既儀器每3s滴出黎 感覺好名貴 好稀有 飲落好smmoth冇一般黑咖啡既苦澀味 有一陣回甘味 而且冇咩咖啡因 而店員教我地倒落去冰杯到 飲幾多倒幾多 廢事冇左d香味 連唔飲咖啡既女友都搶住飲 哈哈😄奶香鳥龍茶 聞落好重奶味 而且奶味唔會蓋過茶味 連續飲左勁多次 都唔會流失左d香味 反而好飲左茶味同奶味都係到黑松露芝士多士好重芝士味 但唔會比人感覺太油 太heavy even可以拉到絲😂👍🏿 味道幾好幾正抹茶紅豆多士係呢幾樣野之下顯得比較失色 但係佢都係好好味 抹茶控女友覺得都好好食 綠茶味唔會太重 好清香 加埋紅豆食個味岩岩好 唔過甜唔會令到我起譚👍🏿👍🏿 十分滿意呢次既野食 下次一定會再黎 建議大家可以試下
我地就決定揀隱藏左係鬧市一角既cafe休息下
抹茶紅豆多士係呢幾樣野之下顯得比較失色