2015-09-05 447 瀏覽
迎海薈呢個商場細細 但大部分商店都係餐廳 仲要有幾間都幾吸引 今次試下呢間先!首先比佢個餐牌吸引左 大部分都係all day breakfast / toast 仲有唔同款既咖啡 價錢唔算貴 一份egg benedict 都係$50以内 我地叫左個最豐富既all day breakfast $98 加一杯caramel macchiato 加$21 好大份 可以兩個女仔share食!主角egg benedict好香 蛋好滑 個汁都好好味 令到成個包唔會乾爭爭 值得一讚既係伴碟既沙律菜 唔係就咁擺d菜係度 佢加左沙律醋 好味Caramel macchiato 上面應該拉左個天鵝花 咖啡都幾香!餐廳細細但好多員工 唔會坐得好迫 幾舒服 可以同朋友慢慢傾計 但水吧既員工有時候好大聲吹水 公司應該培訓下

大大份all day breakfast
Caramel macchiato